Celebrate love, will you marry me?

Zeg het ja-woord in de sfeervolle kapelzaal van Ingenhousz, waar we samen met jullie gasten proosten op de liefde! Laat je verrassen door onze keuken die een perfecte smaakbeleving verzorgd. 's Avonds wordt de kapelzaal omgetoverd tot een unieke feest setting. Samen creëren we een onvergetelijke totaalbeleving voor in de boeken.

  • Up to 400 guests
  • Private Terrace and Bar
  • Authentic Chapel Hall
  • 70 luxurious suites
  • Free Parking
  • Restaurant and Cocktail Bar
Bruiloft bij Ingenhousz

De mooiste locatie, voor de mooiste dag

Tijdens de speciale dag leggen we jullie graag in de watten en zorgen we voor een onvergetelijke totaalbeleving. Bij Ingenhousz is veel mogelijk en zo denken we graag mee om jullie huwelijksdag tot in de puntjes te verzorgen. Van een intieme kleine bruiloft tot een groot feest met 400 gasten. De authentieke en sfeervolle kapelzaal, het zonnige terras met stretchtent, de uitgebreide fine dining mogelijkheden én de onvergetelijke feestavond maken jullie huwelijksdag compleet. 

Bruiloft bij Ingenhousz

Onze Inhousz Kapelzaal

Onze authentieke maar sfeervolle kapelzaal is onlangs in oude glorie hersteld. Tijdens de huwelijksceremonie waar het licht prachtig door het glas in lood schijnt is één ding zeker; de kapelzaal maakt jullie “JA” heel speciaal. 

Trouwen bij Ingenhousz

De huwelijksnacht

Aan deze prachtige dag mag toch eigenlijk geen einde komen? Ingenhousz beschikt over prachtig ingerichte suites, zodat jullie en jullie gasten fijn kunnen blijven slapen. Even opfrissen of je terugtrekken? De suite is voor jullie als bruidspaar de gehele dag beschikbaar.

A
Anouk Terlouw
Een perfecte dag
Wij hebben hier onze bruiloft gehouden, en man wat was het goed! Super mooie locatie (oude kapel met mooie details en mooi ingericht restaurant) daarnaast was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Wisten wij even iets niet bij een bespreking? Dan namen zij contact op met bijv. De styliste of de leverancier. Daarnaast maakt chef David super lekkere gerechten en heeft alles een luxe uitstraling. We hebben ook samen met alle daggasten hier overnacht... De kamers zijn erg groot en mooi! De check in is normaal om 15:00 maar ze hadden alle kamers al om 13:00 klaar toen onze gasten arriveerden. Top service!
K
Kirsten & George
Top! Een 10.
We hebben een prachtige trouwdag gehad bij Ingenhousz Breda! Locatie is prachtig en leent zich uitstekend voor mooie trouwfoto’s. Het ja-woord geven in de kapel was magisch. Zo’n mooie plek!Daarna heerlijk gefeest met de lekkerste hapjes en drankjes. Onze gasten hebben ook genoten. Ik zou het zo weer over willen doen, met dezelfde man uiteraard ;-)
A
Anouk & Ewoud
In één woord, wauw!
In één woord, wauw! Hoe zij ons hebben geholpen, hebben meegedacht en ons ondanks corona de meest prachtige dag hebben gegeven vind ik echt bijzonder! Het eten is heerlijk, niet doorsnee maar echt hoogstaand. De locatie zelf moet je echt zien, de foto's doen er geen recht aan. De kapelzaal waar wij de ceremonie en het diner hielden heeft iets magisch met het verkleurende licht en de grote glas in lood ramen. Wij bleven daar met onze gasten slapen en iedereen was helemaal verrast over de grootte van de kamers en de mooie (strakke) inrichting. De strakke inrichting van de kamers geeft ook een leuk contrast met de oudheid van het gebouw. Verder heeft de locatie ook een heel mooi restaurant en een gezellig cocktailbar waar zij onder andere een erg lekkere pornstar martini voor ons hebben geserveerd. Leuk voorbeeld van het meedenken: ze hadden , zonder dat wij dit wisten, de cocktailmenu kaartjes met het lettertype van onze uitnodiging gemaakt. Leuke details toch? Geeft net dat extra! Kortom: echt een enorme aanrader! Het echt meedekende en vriendelijke personeel, het gebouw zelf is prachtig en heerlijk eten! De kamers zijn enorm groot en erg mooi en iedereen kan gratis parkeren op eigen terrein van de locatie. Onze gasten vonden het in de ochtend bij het ontbijt wat lang duren voor er koffie was, want dat werd kopje voor kopje gemaakt. Maar ach, als dat alles is? Ik drink wel thee!
V
Vincent Endt
We hebben ongelooflijk genoten!
Het was onze trouwdag en op aanraden van een vriend, hebben we hier gelogeerd en gedineerd. Het overtrof al onze verwachting! Een prachtig gebouw, waarin je ruimte en kwaliteit ervaart overal waar je kijkt. Bij binnenkomst kreeg onze kamer een upgrade en het het personeel was buitengewoon vriendelijk. De kamer zag er ook fantastisch uit. Schoon, zeer ruim en comfortabel. Het diner was een ware beleving. Iedere gang was een schilderijtje en je kon het vakmanschap en de liefde voor het koken proeven. We hebben ongelooflijk genoten! Wij komen zeker nog een keer terug om het allemaal weer te ervaren!
Ps. Bijzonder fijn ook dat er voldoende laadpunten voor de elektrische auto’s zijn.