The New School Way

Ingenhousz staat voor verbinding, inspiratie en aandacht. Deze kernwaarden laten zien wat ‘The New School Way’ betekent voor ons én voor onze gasten. Laat je verrassen en ervaar zelf een unieke ervaring bij ons InHousz. 

Postzegel Dr.Jan Ingen-Housz

Professor Jan Ingenhousz

Dr. Jan Ingenhousz ontdekte fotosynthese: het proces waarbij planten onder invloed van licht groeien. Hierdoor geïnspireerd, zijn wij van mening dat alles wat je in het licht plaats of aandacht geeft zal groeien. Voor ons is werken met aandacht, werken met passie. Je ziel en zaligheid erin liggen. Focussen op de dingen waar je mee bezig bent. Het gaat bij ons om aandacht voor de details. Alles wordt met zorg en aandacht ontwikkeld en gerealiseerd. 

Kweekschool Ingenhousz

De kweekschool

Ingenhousz is in 1917 gebouwd met als doeleinde te dienen als kweekschool voor de Bredaase broeders. De kloostergemeenschap telde achthonderd personen. De voorheen gebouwde leslokalen zijn omgebouwd tot luxueuze ingerichte suites. Doordat Ingenhousz een oorkonde heeft van een monumentaal pand heeft elke suite een andere uitstraling, dit maakt elke suite uniek.

Werken bij Ingenhousz