De grootste en meest luxe appartementen

Ingenhousz is een long stay accomodatie gevestigd in een voormalige kweekschool dat de sfeer ademt van vroeger, maar je voelt direct dat de invulling anders is. De oude klaslokalen zijn gerenoveerd tot unieke suites waarin oud en nieuw samenkomen. Ingenhousz is een unieke locatie op loopafstand van het bruisende centrum van Breda. Een verblijf bij Ingenhousz is er één om nooit te vergeten. 

  • Van 24m2 tot 67m2
  • Modern Interieur
  • Vanaf 6 nachten verblijven
  • Op loopafstand van het centrum
  • Inclusief eigen keuken
  • Gratis WiFi
  • Privé parkeerplaatsen
  • Prachtig uitzicht
  • 70 ruime suites

Algemeen telefoonnummer

0762303030

Adresgegevens

Dr. Jan Ingenhouszplein 42
4814 EH Breda

Ben je voor een langere periode op zoek naar een accommodatie? Long Stay is het tijdelijk wonen in een appartement voor een periode van maximaal 1 jaar. Dit kan een uitkomst bieden aan expats die naar Breda komen voor hun werk of bijvoorbeeld als je tijdelijk niet in je eigen woning kunt verblijven. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing. We stellen graag een passend en persoonlijk aanbod samen, wat aan jouw eisen voldoet.

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Ontvang informatie over long stay

Ervaringen van onze gasten

L
Lisa
Super ruim en mega comfortabel
De suites waren ongelooflijk ruim en comfortabel. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het bed is mega zacht, we hebben zo heerlijk geslapen. Je voelt de luxe. Het personeel is super vriendelijk en willen met alles helpen. Het is een kwartiertje lopen naar de stad, heel erg prima te doen. Gratis parkeren. Wij komen zeker weten terug!
T
Thierry
Zeer vriendelijk personeel en de kamers zagen er geweldig uit.
Helemaal geen klagen van. Op kwartiertje wandelen van het centrum. Zeer vriendelijk personeel en de kamers zagen er geweldig uit. Mooi ruim ontbijtbuffet en een vriendelijke serveuse die de koffie met plezier bracht en geweldig de zaal ingepland had. Jammer da'k 's avonds voordien naar het stad trok want dat moest niet, er stond een knap terras ter beschikking vr een geweldige avond. Het is ook knap om nog de originele kunstige beglazing te zien van het kapel. Ik raad het zeker aan als mijn vriendin en volgende keer zullen we niet twijfelen om terug te keren. Het enige dat ik zou durven aanraden is dat ze het ontbijt wel mss een uur vroeger starten met dat we (heel) vroege vogels zijn...