Fundraiser Grote Broer en Grote Zus

Grote Broer - Grote Zus & Rotary Breda Mastbos nodigen u uit voor een exclusieve avond om samen echt het verschil te maken!

Grote Broer Grote Zus (GB-GZ) is een organisatie die zich inzet voor Bredase jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een belangrijke activiteit van GB-GZ is dat zij dagelijks in de Bredase wijken te vinden is om jongeren te helpen. Op dit moment zijn er 3 locaties binnen Breda. Alleen al in de Haagse Beemden geven de grote broers en zussen “een thuis” aan 80 jongeren in de leeftijd van 10-21 jaar. 

Rotary Breda Mastbos (RBM) zet zich in voor de jeugd van Breda. Want de jeugd heeft de toekomst! Na een kennismaking met GB-GZ zijn wij samen in gesprek gegaan om te inventariseren hoe RBM deze mooie organisatie de helpende hand kan bieden. 

Naast een financiële impuls, om zo nóg meer jongeren te kunnen begeleiden, is er ook grote behoefte aan materialen en begeleiding.  Bij Rotary Breda Mastbos hebben we onze handen ineengeslagen om hierin samen het verschil te gaan maken! 

Om meer Bredase jongeren een goede start te kunnen geven voor hun toekomst organiseren wij een fundraising avond op 13 april 2023 i.s.m. Ingenhousz Breda en Classic Young Masters Breda. Het doel is om GB-GZ voor minimaal 3 jaar te begeleiden naar hun “stip op de horizon”. 

Het fundraisingsbedrag wat wij hiervoor willen ophalen gaan we gebruiken: 
- Om nieuwe materialen aan te schaffen voor sport, muziek en onderwijs.
- Om jongeren een begeleidingstraject aan te bieden op het gebied van stage.
- Om de organisatie te helpen met hun financiële doelstellingen.

Helpt u ons mee om samen met GB-GZ meer Bredase jongeren een goede start voor hun toekomst te bieden?

Dan nodigen we u via deze weg uit voor deze unieke en exclusieve avond waar u o.a. kunt genieten van een heerlijk diner en unieke muzikale optredens.
Er zijn 120 kaarten. Reserveer hier alvast uw ticket(s) om er zeker van te zijn dat u op donderdagavond 13 april op deze speciale avond aanwezig kunt zijn. 

Datum: 13 april 2023
Locatie: Restaurant Ingenhousz Breda (Doctor Jan Ingen Houszplein 42)

Programma: 

  • 18.30 - Inloop en ontvangst 
  • 18.45 - Start programma
  • 19.00 - Diner
  • 23.30 - Einde avond 
     

We kijken ernaar uit om gezamenlijk met u een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de Bredase jongeren!

 Reserveer hier je tickets!