Het Breda Jazz Festival

is een van de grootste jazzfestivals in Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers van over de hele wereld. Om dit festival te eren en te vieren, heeft kunstenaar Jasper van den Oever een reeks prachtige schilderijen gemaakt die nu in het gebouw van Ingenhousz Breda hangen en ook te koop zijn.

JazzIngenhousz met kunstenaar Jasper van den Oever

Studio van den Oever

Jasper van den Oever is een jonge Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn kleurrijke en levendige schilderijen. Hij gebruikt een combinatie van verschillende technieken en materialen om zijn kunstwerken te creëren, waaronder acrylverf, inkt, houtskool en zelfs graffiti.

De schilderijen die hij speciaal voor het Breda Jazz Festival heeft gemaakt, zijn geïnspireerd op de muziek en de sfeer van het festival, New Orleans en de geschiedenis van de Jazz muziek. 

Meer info over Jasper?

JazzIngenhousz met kunstenaar Jasper van den Oever

Wat deze schilderijen zo bijzonder maakt

is de manier waarop Jasper van den Oever de sfeer van het festival heeft weten vast te leggen. Het Breda Jazz Festival is een evenement vol leven en energie, en dat is precies wat je voelt als je naar deze kunstwerken kijkt. Elk schilderij heeft zijn eigen unieke sfeer en emotie, en samen vormen ze een prachtige viering van de jazzmuziek en de stad Breda.

Meer info over de schilderijen?

JazzIngenhousz met kunstenaar Jasper van den Oever

Breda Jazz in jouw woonkamer?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van deze schilderijen, dan kun je contact opnemen met Ingenhousz Breda. De kunstwerken zijn een geweldige manier om een stukje van het Breda Jazz Festival mee naar huis te nemen. Maar zelfs als je niet van plan bent om een schilderij te kopen, zijn deze kunstwerken absoluut een bezoekje aan Ingenhousz Breda waard. Ze zijn een eerbetoon aan een van de meest geliefde evenementen van de stad en een inspirerend voorbeeld van hoe kunst kan worden gebruikt om emoties en ervaringen vast te leggen.

Ingenhousz Breda: The Home of Breda Jazz

Tijdens het Jazz Festival Breda is Ingenhousz de thuisbasis voor artiesten, organisatie en jazzliefhebbers. Met een eigen podium, verrassende optredens, intieme kamerconcerten, jamsessions en jazzy gerechten in het restaurant is Ingenhousz vier dagen lang JazzIngenhousz. Wil je op de hoogte blijven van Jazzingenhousz? Volg dan onze socials! We hebben nieuwe dingen en interessante aankondigingen die je niet wilt missen.

JazzIngenhousz

4 x Pasen bij Ingenhousz Breda

Lees meer

De ultieme gids voor het vinden van de perfecte trouwlocatie

Lees meer
jonge vrouw wandelend met koffie en een boek

Ingenhousz Breda: Een Betoverende Fotoshoot Locatie voor Tijdloze Herinneringen

Lees meer

De Verrijkende Voordelen van Live Muziek: kom genieten bij Ingenhousz Breda

Lees meer
Vonkx Blogartikel Ingenhousz Breda

We waanden ons in de 7e hemel!

Lees meer
Art By Barbara Expositie op de 2e verdieping van Ingenhousz Breda

Expositie Art By Barbara: Abstract & Industrieel

Lees meer