Onze InHousz kapelzaal

Ingenhousz is een indrukwekkend oud schoolgebouw dat de sfeer ademt van vroeger, maar je voelt direct dat de invulling anders is. Onze sfeervolle kapelzaal, waar destijds het koor hun liederen zongen, is onlangs in oude glorie hersteld. Een meeting waar het licht prachtig door de authentieke glas in lood ramen valt. Eén ding is zeker; de kapelzaal maakt jullie meeting heel bijzonder! 

  • Tot 400 gasten
  • Authentieke kapelzaal
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Restaurant met cocktailbar
Kapelzaal Ingenhousz

Let's Meet at The Chapel

De mogelijkheden in de kapelzaal zijn eindeloos. De kapelzaal is gelegen op de eerste verdieping en voor jullie zakelijke bijeenkomst geheel naar wens in te richten. De ruimte is standaard uitgerust met geluidsinstallatie, uitsluitend voor achtergrondmuziek, een standaard lichtplan en een bar.

Meet package

Speciaal voor zakelijke bijeenkomsten hebben we arrangementen samengesteld zodat het je aan niets ontbreekt. Alles in één prijs en te boeken vanaf tien personen. De vergadering is uit te breiden met een afsluitende borrel in onze kapelzaal of cocktailbar en een inspirerende activiteit of break. 

Parkeren Ingenhousz Breda

Veilig en gratis parkeren

Ingenhousz beschikt over honderd parkeerplaatsen aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Deze zijn bereikbaar via de Oranjeboomstraat. Daarnaast hebben wij aan de voorzijde van ons pand laadpalen staan. De laadpalen zijn te gebruiken middels een E-Flux pas, welke door iedereen aangevraagd kan worden.