Let's make meetings new school!

Klein vergaderen in een huiskamer setting? Dat kan! Een grote ovale tafel tot acht stoelen en een sofa en fauteuils maakt het mogelijk om met jouw collega’s te vergaderen in een luxe suite die van alle gemakken is voorzien. 

  • Tot 8 gasten
  • Gratis Wi-Fi
  • Culinaire mogelijkheden
  • Gratis parkeergelegenheid
In suite meeting bij Ingenhousz

Insuite Meeting

De suite beschikt over een koffiemachine, een waterkoker en een met (fris)dranken gevulde koelkast op aanvraag. Over de tafels zullen we schrijfblokken en pennen verdelen om de vergadering te faciliteren. Indien gewenst kan de laptop verbonden worden met de TV via de Air Server. 

In suite meeting bij Ingenhousz

Meet package

Speciaal voor zakelijke bijeenkomsten hebben we arrangementen samengesteld zodat het je aan niets ontbreekt. Alles in één prijs en te boeken vanaf tien personen. Ook zijn er culinaire mogelijkheden voor tijdens de vergadering zoals een business lunch of diverse tussendoortjes. De vergadering is uit te breiden met een afsluitende borrel in onze kapelzaal of bar en een inspirerende activiteit of break. 

Parkeren Ingenhousz Breda

Veilig en gratis parkeren

Ingenhousz beschikt over honderd parkeerplaatsen aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Deze zijn bereikbaar via de Oranjeboomstraat. Daarnaast hebben wij aan de voorzijde van ons pand laadpalen staan. De laadpalen zijn te gebruiken middels een E-Flux pas, welke door iedereen aangevraagd kan worden.