Celebrate life

Ingenhousz is ook dé locatie voor jullie unieke feest. Wij geloven niet in verplichtingen, maar in verrassingen. Daarom leggen we jou en je gasten graag in de watten en zorgen we voor een totaalbeleving die je niet meer vergeet. Bij Ingenhousz kan het allemaal en aan jullie dag zal niets ontbreken! We vertellen er in een persoonlijk gesprek graag meer over.

  • Tot 400 gasten
  • Privé terras met bar
  • Authentieke kapelzaal
  • 70 luxueuze suites
  • Restaurant met cocktailbar
  • Gratis parkeergelegenheid
Feest bij Ingenhousz

Eindeloze mogelijkheden

Naast het vieren van een verjaardag zijn er nog veel andere redenen om iets te vieren. Denk aan een babyshower, bedrijfsuitje, familiefeest, verlovingsfeest, jubileum en nóg veel meer! Maar laten we eerlijk zijn, voor een feestje heb je helemaal geen reden nodig. Ook voor alle andere partijen ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze Inhousz Kapelzaal

De authentieke maar sfeervolle kapelzaal van Ingenhousz is onlangs in oude glorie hersteld. Waar de mogelijkheden eindeloos zijn. De kapelzaal is gelegen op de eerste verdieping en voor jullie bijeenkomst geheel naar wens in te richten. Een dansvloer in het midden van de kapelzaal, waar jullie tot in de late uurtjes door blijven feesten. Een ding is zeker; de kapelzaal maakt jullie avond heel speciaal. 

Jeu de boules bij Ingenhousz

Let's play!

Ingenhousz beschikt over drie Jeu de Boules banen! Wil jij samen met je vrienden, familie of collega's een lekker potje Boulen? Bij Ingenhousz regelen we dat! Dat bekent sportieve en competitieve momenten voor jou en je gezelschap onder het genot van een hapje en drankje.