The Sunday Dinch Live: Frédérique

Op zondagmiddag 4 December tussen 13:00 en 17.00 uur organiseren we The Sunday Dinch met het gezelligste live entertainment van Frédérique! Voor €45,00 word je van harte welkom geheten met een lekkere welkomstcocktail en we serveren een smaakvol 4-gangen dinch menu.

Frédérique is singer-songwriter & pianiste met een ongekende passie voor muziek. Ze groeide op in een muzikale familie, en ze zingt en speelt piano vanaf jonge leeftijd. Haar muziekstijl kan omschreven worden als sfeervolle Nederlandstalige- en Engelstalige popmuziek. Frédérique zingt liedjes die haar dicht bij het hart liggen, van ballads tot uptempo nummers. Haar prachtige stem in combinatie met de piano weet mensen vaak te ontroeren tijdens haar live performance. Naast het coveren van muziek, schrijft ze ook haar eigen nummers, waarmee ze o.a. te horen was op 100%NL. 

Inmiddels heeft ze al vele diverse optredens op haar naam staan en kijkt ze enorm uit om op treden tijdens de The Sunday Dinch Live op 4 december bij Ingenhousz Breda!