Ingenhousz in een notendop

Een unieke formule in Nederland. Ingenhousz is méér dan een restaurant, méér dan een hotel of evenementen locatie. Ingenhousz is een bijzondere locatie en doet dingen graag op een bijzondere manier; The new school way. Bij Ingenhousz is er veel mogelijk. Laat je smaakpapillen tintelen bij ons InHousz, waar onze chef-koks zich dagelijks laten inspireren door de fantasierijke Franse keuken. Zeg het ja-woord in de sfeervolle kapelzaal van Ingenhousz, waar we samen met jullie geliefdes proosten op de liefde! Laat je inspireren door de historische karakteristieken van Ingenhousz. Een plaats waar door de jaren heen veel mensen op creatieve manier geïnspireerd zijn om te leren en zich te ontwikkelen. 

Ingenhousz staat voor verbinding, inspiratie en aandacht. Deze kernwaarden laten zien wat ‘The New School Way’ betekent voor ons én voor onze gasten. Laat je verrassen en ervaar zelf een unieke ervaring bij ons InHousz.

Lisanna Ingenhousz

New school werken

Vergeet werken zoals je dat kent. Vergeet werken als medewerker. Bij Ingenhousz hebben we het niet over medewerkers, maar over samenwerkers. Op alle niveaus, van boardmember tot bediening. Met persoonlijke ontwikkelingsplannen, maar met een groter gezamenlijk doel en gezellige gezamenlijke pauzes. Hier maak je carrière op een nieuwe manier; The New School Way.